Téma: Mixovací lopata na beton
Autor
Správa
26. január 2016 23:40:53
Dobrý den, to je špatná zpráva Pane Fučík proč nebudete bagrovat?
27. január 2016 06:11:06
Pro nemoc. Proto nabízím svého mazlíčka novému majiteli. Přijde mi škoda, aby jen parkoval v nečinnosti. Doufám jen, že narazí na bagristu ,,srdcaře", kterej ho bude hýčkat jak já. Viz: http://bagry.cz/cze/bazar/nabidky..._rizeny_nakladac_kolovy/novotny_b961
27. január 2016 23:24:08
no tu je ta moja mixovacia lopata, ma niekto rovnaku ???
28. január 2016 10:50:42
Zdravím Vás, pane Fučíku. To je mi moc líto, že musíte nakladač prodat. Musí to pro Vás opravdu těžké. Přeji Vám, ať se Vám daří bojovat a přes to všechno neztratíte nic ze svého optimismu a nadšení. Jsem s Vámi.
28. január 2016 14:36:25
Dobrý den, dekuji, ale nelitujte není proc. To vse co se s nami deje je normalni zivotni proces na planete zemi. Delam, kdyz je mi chvili dobře furt to same, nyní pro kolegy s hendikepem, ale s mensimi prvky /proste jen co se vejde v garazi na stul )/: https://drive.google.com/file/d/0...L6NmYmlwSHRxcGk2eFU/view?usp=sharing ,
Pane Ondřeji, děkuji za vaši přízeň, předávám ji dalším potřebným.
29. január 2016 18:44:02
Dobrý den, rozhodli jsme se vyrobit míchací lopatu na UNC 060, máme ji už hotovou, ale nechce moc míchat je slabý hydromotor. Chtěl bych poprosit o radu jaký typy nebo z čeho máte hydromotory použitý na Vaších lopatách. Děkuji za každou radu. Popřípadě prosím zaslat na email: Kadet.T@seznam.cz Všem za každou radu děkujeme. S pozdravem Veselý
12. február 2016 00:46:32
Pane Fučík je to tak jak píšete, prožívám také jeden takový "životní proces" a možná právě ten mě drží s nadhledem nad věcmi, které někteří vidí jako "nejdůležitější na světě"
Věcně, míchačku nám dodala firma Sonntag, trochu jí to trvalo, ale provedení vypadá moc dobře, má oba typy výpustí, tedy spodní i boční, je vyrobená z materiálu Hardox a tak vás budu informovat o její funkčnosti i případné nefunkčnosti.
PS: Pane Fučík, tak jak se ptá pan Veselý, nevadilo by vám napsat, jak silný máte použitý hydromotor na vaší míchačce?
03. marec 2016 22:09:29
zdravim, nemate niekto nahodou recepturu na miesanie betonu pre C15,C20,C25 a C30.
dakujem za info
16. apríl 2016 21:57:49
Zdravim Juro.vcera som kupil lopatu mzb 600.chcem sa opytat kde si zapojil 3 hadicu.A pouzivas mrezu,lebo ta moja ju nema.Dik
17. apríl 2016 22:41:28
3tiu hadicu zapajam v strede vylozniku, kde sa zapaja aj elektrika . mreza isla dole ako prva
05. február 2017 21:21:19
zdravim chlapi, chcem sa spytat, ci je mozne nejako zrychlit miesanie betonu, lebo stale sa mi zda, ze miesacka miesa strasne pomaly
25. apríl 2017 21:11:41
Zdravim chlapi, budu dělat podlahu v garáží asi 4m3 betonu, nevíte o někom kdo má míchačku na bagr v ¨Třebíči nebo okolí. Jelikož mám pak ještě práci pro bagr , tak bych to rád spojil dohromady Díky
30. apríl 2017 08:37:59
Finančně se vám to moc nevyplatí. Když zaplatíte bagr a materiál vyjde vám že si beton můžete objednat z mixu.
07. máj 2017 18:35:43
Dobrý den, chtěl bych prosím poprosit někoho jestli by mi prosím mohl poradit jak nejlépe zatěsnit míchací šnek na lopatě ??? Moc moc děkuji. Popřípadě na email. miloslav.rajtmajer@gmail.com
20. február 2018 11:01:47
Dobrý den pánové... Měl bych dotaz. Koupil jsem mírně jetou míchací lopatu, výrobce strojírny Sonntag. Do firmy se bohužel za živého Boha nemůžu dovolat, tak to zkusím tady. Lopata byla určena pro stroj Komatsu, tak jsem předělal upinak a rychlospojky na hadicích. Používám ji na 060tce. Lopata micha, ale můžu ji naplnit tak s bidou z půlky, protože pak hydromotor nemá sílu . A zde je dotaz. Je vinou to, že je na jiný stroj, tedy hydromotor může pracovat s jiným tlakem? Podle stitku je pracovní tlak 21Mpa, což by pracovní tlak Bobka měl stačit.. A pak se chci zeptat, jak je vyřešené hydraulické ovládání výsypky... Moc dekuji
20. jún 2018 15:06:41
Michaci lopata na beton BC-75 - Hardox 450. ( lopatu na beton dělá PETRIČ d.o.o. e-mail: danijel.lozar@petric.si)
https://www.docdroid.net/gzSJgTg/petric-concrete-mixing-bucket-bc.pdf
06. január 2021 11:07:11
Dobrý den,
stavím si míchací lžíci na UNC a nevím jaké otáčky či typ hydromotoru a průměr ozubených kol bych měl koupit, aby vše dobře fungovalo.
Našla by se dobrá duše, která by mě poradila. Popřípadě na email kaja.havlena@seznam.cz
Předem děkuji.
25. október 2024 19:48:40
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s mícháním konstrukčního betonu s frakcí do 16mm nebo i 32mm. Jaký zvolit typ lopaty? Jak ji upravit? Nebude se větší kamínek dřít mezi tělem lopaty a šnekem? Nebo místo šneku raději lopatky?
- « Předchozí
- 1
- 2
- 3
- 4