Téma: MIDIBAGR
Autor
Správa
07. október 2012 01:57:32
Pane Široký, můžu mít dotaz Vy nejste schopný napsat souvětí?Vaše příspěvky jsou takové jednoduché.....
07. október 2012 07:21:09
Paně Široký není ta fotka náhodou z Popovic cca před 4-5 lety, tady dělal zepris kanaldu a tenhle Komanč tady byl nasazen jako funglovka.
Mluvil jsem ze strojníkem s tohodle stroje moc nadšenej tedy nebil. Měl dost velké problémi s eletrikou.
07. október 2012 08:32:16
O barvě diskutovat nebudu
O radličce už taky ne. Je na každém, co si z diskuze odnese. Ale k čemu je Vám bezprdelník, když stabilitu ani se závažím oproti prdelníku prostě nemá a k tomu mu zrovna ani z naprosté většiny nedopomáhá vysoký bagr. To, že je bagr bez zadku je sic hezké, ale pak je široký, takže jakási úspora prostoru zkrátka mizí. A po-té velikost kabiny ... o té už taky mluvit nebudu ![]()
Dle všeho tuto reklamní bezzadkovou nesmyslnost zatím nejvíc potírá Takeuchi se zadkem a potom Kubota bez zadku. Kubota má parametry na bezprdelník vcelku výborné. Lámané rameno je bezesporu nejlepší....
07. október 2012 08:35:47
Dobrý den.Jsem prostý člověk Aldo.Co na srdci to na jazyku.Fotka je myslím z roku 2010.Opravdu z Popovic.Nevím zda byl nadšený on ze stroje.Mašina maká dál a snad bez závad.
07. október 2012 22:48:58
tak to sedí
07. október 2012 23:00:26
Udělal bych tu práci stejně jako Vy
A kdybych byl hodně rozmazlenej fracek, tak bych poslal menšího. Jste širší a když koukám, tak stejně k tomu zadek trochu přes pás přesahuje. Výkop jste takhle asi nekopal a na zapískování nebo podávání tandemválečku, zahrnování a na to vše podobné umím pěékně vyosit rameno, takže bych se takhle stavět pro fotku nemusel, ale když už, tak bych se tam vyfotil při práci....
08. október 2012 22:12:02
Rád Vám vysvětlím proč tam tak stojím. Čekám na Tatru,která nacouvá k tomu zákazu vjezdu s které beru zeminu na zásyp a otáčením o 180 stupňů přemisťuji zeminu do míst kde vidíte váleček,který před tímto úkonem samozřejmě vyndám.Na druhé straně výkopu neni možný žádný pohyb.jelikož je zde rýha vodovodu a došlo by k utržení hrany výkopu(hloubka 2,3 m).Tímto stejným postupem jsem rovněž napřed nové potrubí podsypal a poté zasypal prosývkou.Byl to v tu chvíly nejrychlejší a nejjednoduší způsob jak vyřešit danou situaci. Nepozuji pro Vás
. Vyosovat se můžete jak chcete,ale když nemáte jak se otočit pro tu zem, leda by jste musel pro každou lopatu vyjed,nabrat, otočit a potom zase zajíždět,ale to je trochu moc složitý,ne?
Vyfoťte nám prdel u 175,ta bude pěkně omlácená,co?Já nemám ani jeden škrábanec za dva roky(2370 mth).
09. október 2012 19:20:03
Debata o ničem jenom hádání kdo má lepší stroj. Každej uzná že bagr s useknulou zádí je lepší ne.V dnešní době si každej vymýslí kraviny na stavbách aby ušetřil a motáme se ,kde by se dalo motat s jiným bagrem ovšem kdyby ho někdo zaplatil.
Jsem pro krátkou zadnici všude se vejdu a nic aani sebe neotrham atd.
Jasný že by zde 175 neměla šanci to by museli UK uříznou zábradlí aby se otočila na Tatru to dá rozum.
09. október 2012 21:02:06
Diskuze je o ničem už je v tom,že tu pan Černý píše o reklamním triku bezprdelníka. Pro mě neocenitelná výhoda.Máme spostu akcí na komunikacich (vodovody,kanalizace) za běžného provozu a diky této výhodě zde nasazují tento stroj,i když by to spíše zvládaly naše 16 tuny,ale nabíhají jim zadky do druhého pruhu a brání průjezdu,jsou zde sloupy,zábradlí,chodci,nebo málo místa na otočení.Prostě praktická výhoda nic víc,ale to se s p. Černým nezhodnem,to ale vůbec nevadí.
Ještě jedna ukázka, auta mohou bez problému projíždět a já mám klid na práci.
09. október 2012 21:10:42
CAT excavator
Máte pěkné fotky z jeřábování
09. október 2012 21:12:15
tady každý hájí svůj stroj at je dobrej nebo ne.
Dnes jsme začly akci přes 1200m výkopu sířka 30cm hloubka min 90cm max 150cm na tepelné čerpadlo půlka zeminy a půlka skály a řeknu vám Ušák niccc moccc teda čekal jsem více ale je to slaboch .Začínám mít o těchto strojích jiný názor.
Mimochodem dnes tam skončil a berou jsi tam druhej náš CAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. november 2012 19:35:44
Alda- to je v Lišově že? viděl sem ho tam na těch výstavbách chodníků, po té silnici u toho jezdím na chatu
30. november 2012 14:37:08
Aldo,ani jsem si nevšiml,žes mě fotil,to ses měl zastavit.
23. december 2012 23:06:39
Jiří Forro - jsem jel v patek okolo, mi tam kluci navazeli recyklat, jsem delal cestu, po novem roce budeme vedle vas tezit 4500m3
30. december 2012 21:23:05
krásnej bagřík ta 308ma
10. január 2013 19:06:27
cekalo se na odstrojeni, ted by to meli zdemolovat, zrecyklovat a cca od pondeli zacit tezit svah
18. január 2013 21:14:56
Tak to je konec,v Budějovicích kalamita že i bagry nastoupily na úklid sněhu![]()
![]()
20. január 2013 09:22:10
tak to je fajnová prácička uklízet sníh..
21. január 2013 19:01:47
takhle jezdí mazáci